CHRISTINA HJARSBECH

Velvære til krop og sjæl

Christina HjarsbechChristina Hjarsbech - Kranio Sakral Terapeut og uddannet sygeplejerske, arbejder for socialpsykiatrien under region Syddanmark. Jeg har altid vidst, jeg skulle arbejde med mennesker og føle, gennem mit daglige arbejde, at jeg kan gøre en forskel for andre. I mit arbejde som sygeplejerske har jeg mødt mange skæbner og forskellige sygdomme, på godt og ondt. Det har været med til at give mig en bred erfaring og viden om, hvordan menneskekroppen fungerer.
Jeg har siden jeg kan huske, haft en interesse for det alternative. Jeg er af den overbevisning, at man skal give kroppen og sindet de bedste forudsætninger for at kunne fungere optimalt. Hertil hører sund varieret kost, motion, søvn og balance imellem arbejde og fritid. Jeg går i høj grad ind for, at man skal forsøge at forebygge og ikke helbrede sygdom, da det kan være vanskeligt når ”skaden er sket”. Langt hen ad vejen handler alt dette om, at mærke efter i sin krop og lytte til de signaler den sender. Vi kender godt svaret, for det findes inde i os selv.

Min passion for Kranio Sakral Terapi og øre akupunktur startede da jeg første gang selv fik denne behandling og mærkede hvad det gjorde ved mig. Efter min første behandling følte jeg nærmest at jeg svævede, alt stress var væk og jeg var fyldt med den mest afslappede og rolige fornemmelse.
Tiden var gået i stå og jeg følte mig i balance med mig selv. På dette tidspunkt tænkte jeg, at dette måtte jeg lære, så jeg også kunne hjælpe andre på samme vis som jeg selv var blevet hjulpet.

Jeg startede på at uddanne mig til Kranio Sakral Terapeut i 2012 sideløbende med øre akupunktur og siden har uddannelsen taget mig med på en oplevelsesrejse, hvor jeg har erfaret hvad ”det blide tryk” og øreakupunktur kan gøre. Jeg har mange positive oplevelser med hvad behandlingen kan gøre. Bl.a. har jeg hjulpet mennesker med smerter i ryg, lænd, nakke, hormon ubalance, stresspåvirkninger og muskelspændinger. Derudover jeg har hjulpet mennesker med, at komme mere i balance med sig selv og mærke deres indre. 

 

 

 

 

 

CHRISTINA HJARSBECH

Copyright © 2013 - All Rights Reserved.

Designed by www.good4us.dk