CHRISTINA HJARSBECH

Velvære til krop og sjæl

Kranio Sakral Terapi tæt på Kolding

Kranio Sakral Terapi Kolding

Kun 10 minutters kørsel fra Kolding mod Fredericia, tæt ved motorvejsafkørsel 61 og Kolding landevej, finder du min klinik "Dit Liv i Balance". Her driver jeg klinikken fra mit hjem, hvor jeg tilbyder Kranio Sakral Terapi og øreakupunktur.

Jeg har en baggrund som sygeplejerske, men jeg har de senere år taget uddannelsen til Kranio Sakral terapeut og flere kurser i bl.a. øreakupunktur, kost og qi gong. 

Kranio Sakral terapi er en meget nænsom men dog dybdegående kropsterapi, der løsner spændinger og retter skævheder, der belaster vores centralnerve-system. Centralnervesystemet kan betegnes som vores computer – det omfatter hjerne, rygmarv, rygmarvsnerver og hjernevæske (cerebrospinalvæsken). Derfor er det vigtigt at dette fungerer optimalt.

I Kranio Sakral terapi behandlingen anvender jeg altid en teknik, der hedder "stillepunkt". Stillepunktet er en af de grundlæggende teknikker i KST – ved hjælp af denne teknik hjælper man klienten i en afspændingstilstand, hvor kroppen kan regenerere og slippe fysiske og psykiske spændinger. Under stillepunkt oplever klienten ofte at falde i en dyb meditativ tilstand.

 

KST kan have en positiv effekt på en lang række lidelser som eksempelvis:


- Hovepine og migræne
- Piskesmæld/whiplash
- Ryg- og nakkesmerter
- Skævheder i rygsøjlen (scoliose)
- Muskelspændinger
- Stress symptomer
- Angst
- Søvnbesvær
- Hormonubalancer (gener ved overgangsalder)
- Choktilstand
- Bækkenløsning
- ADHD

Jeg har rigtig gode erfaringer med børn og Kranio Sakral terapi og tilbyder behandlinger fra spædbarnsalderen og opefter.

Efter behandlingen oplever mange klienter efterfølgende en udrensning af kroppen, forbigående træthed og lignende. Disse reaktioner aftager hurtigt og er kun tegn på, at kroppen begynder at slippe sine problemer. Der kan ske en bearbejdning af ubevidste gemte traumer, såfremt kroppen er parat til at slippe disse.
Sørg for at drikke rigeligt med vand efter behandlingen, så de affaldsstoffer der frigøres i kroppen, kan blive skyllet ud.

Har du spørgsmål til behandlingen er du mere end velkommen til at kontakte mig for yderligere information på telefon 51 91 15 86 eller brug kontakt siden

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Kranio Sakral Terapi kan med fordel kombineres med øre akupunktur. 

Afspænding af Iliapsoas der består af tre muskler.
Spændinger i iliapsoas kommer til udtryk ved lændesmerter eller lyskesmerter.
Afspænding af øvre ryg/skulder.
Børn ned til 6 år kan modtage Kranio Sakral terapi
Kranio Sakral terapi kan være effektivt til gravide med bækkenløsning.
Afspænding af arm og skulder.
Afspænding af hovedet og den øverste del af ryggen.
Hovedet bevæger sig roligt fra side til side.
Effektivt ved nakke/ryg problemer.

CHRISTINA HJARSBECH

Copyright © 2013 - All Rights Reserved.

Designed by www.good4us.dk