Hot Stone Massage

I Hot stone massage  anvendes varme lavasten til at massere med, i stedet for hænderne. Dette lyder måske umiddelbart ikke så behageligt. Stenene der bruges er afrundede og der anvendes lette strøg. Formålet med at varme stenene op til hot stone massage, er at varmen fra stenene skal trænge ind i kroppen og hjælpe musklerne til at løsne op. Samtidig vil du også mærke, hvordan varmen fra stenene breder sig i hele kroppen og øger blodgennemstrømningen

Ét enkelt strøg med en sten under hot stone massage har samme effekt om ti strøg med hænderne under en almindelig massage. Det er en blid men effektiv behandling som mange kan mærke i dagene efter behandlingen.

Varme virker afslappende, og det samme gør massage, så derfor er det utroligt effekt at kombinere de to ting i hot stone massage. Hot stone massage afhjælper nemlig ikke kun myoser og spændinger, men beroliger også nervesystemet – og kroppen generelt – samtidig med, at lymfesystemet og kredsløbet stimuleres. Hot stone, er ikke bare varme sten men hos Dit Liv i Balance anvendes ligeledes kolde sten undervejs i behandlingen. Dette skyldes at kombinationen af kulde og varme er enormt effektivt hvis der er dybereliggende spændinger der skal løsnes op for.

Hot stone massage baserer sig på rituler fra de indfødte amerikanere som anvendte massage med varme sten til at afgifte kroppen og genskabe kroppens naturlige balance.

Til behandlingen bedes du medbringe to store håndklæder, samt et tæppe.