Hot Stone Massage

Hot Stone Massage i Fredericia

Genskab kroppens naturlige balance

Hvad er Hot Stone Massage?
I Hot Stone Massage anvendes varme lavasten til at massere med i stedet for hænderne. Dette lyder måske umiddelbart ikke så behageligt – men det er det!

Stenene, der bruges, er afrundede, og der anvendes lette strøg. Formålet med at varme stenene op til Hot Stone Massage er, at varmen fra stenene skal trænge ind i kroppen og hjælpe musklerne til at løsne op. Samtidig vil du også mærke, hvordan varmen fra stenene breder sig i hele kroppen og øger blodgennemstrømningen

Ét enkelt strøg med en sten under Hot Stone Massage har samme effekt som ti strøg med hænderne under en almindelig massage. Det er en blid, men effektiv behandling, som mange kan mærke i dagene efter behandlingen.

Hvad kan Hot Stone Massage afhjælpe?
Varme virker afslappende, og det samme gør massage, så derfor er det utroligt effekt at kombinere de to ting i Hot Stone Massage. Hot Stone Massage afhjælper nemlig ikke kun myoser og spændinger, men beroliger også nervesystemet – og kroppen generelt – samtidig med, at lymfesystemet og kredsløbet stimuleres. Hot Stone er ikke bare varme sten – hos Dit Liv i Balance anvendes ligeledes kolde sten undervejs i behandlingen. Dette skyldes, at kombinationen af kulde og varme er enormt effektivt, hvis der er dybereliggende spændinger, der skal løsnes op for.

Hot Stone Massage baserer sig på ritualer fra de indfødte amerikanere, som anvendte massage med varme sten til at afgifte kroppen og genskabe kroppens naturlige balance.

Til behandlingen bedes du medbringe to store håndklæder samt et tæppe.

Få mere at vide

Du er altid velkommen til at kontakte Dit Liv i Balance, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om mine behandlinger inden for Kranio Sakral Terapi, Hot Stone Massage samt øreakupunktur og NADA. Jeg ser frem til at hjælpe dig.