Øreakupunktur og NADA

Øreakupunktur i Fredericia

Døjer du med allergi eller smerter, eller har du et ønske om at tabe dig eller stoppe med at ryge, kan øreakupunktur være din hjælp. Gennem øret er det nemlig muligt at tilgå alle kroppens organer – og på den måde både diagnosticere samt behandle det problem, du måtte have.

Hvad er øreakupunktur?

Øreakupunktur er et mikrosystem, som benytter øret til at behandle hele kroppens ubalancer. Hvert lille punkt i øret svarer derfor til et område af kroppen. Du skal forestille dig øret som en babykrop i fosterstilling med hovedet nedad. Selve hovedet er placeret i øreflippen, rygraden løber langs den hårde kant, og organerne er placeret i midten i ørets fordybning. Herudfra er kroppens organer, muskler, nerver, skelet og de forskellige hjernekirtler placeret.

Når man kender til disse placeringer og sammenholder dem med patientens ubalance eller lidelse, er det muligt at finde frem til, hvor der skal behandles. Har du et problem i kroppen, vil det altså afsløres i øret.

NADA: En form for øreakupunktur

NADA er en form for øreakupunktur, hvor der sættes nåle i fem akupunkturpunkter i begge ører, som skal sidde i 45 min. I den tid, nålene er placeret i ørerne, ligger du afslappet på briksen og med stille musik i baggrunden (hvis dette ønskes).

NADA skal ses som en metode, der hjælper med at stabilisere organismen såvel fysisk som psykisk. NADA er ikke rettet mod særlige diagnoser, men kan bruges i alle situationer, hvor en person har brug for stabilitet, bedre stress-håndtering (herunder bl.a. vrede, søvnproblemer, rastløshed, angst m.m.), fokus, bedre håndtering af følelser og kognitive funktioner. Metoden kan bruges til at lindre alle typer abstinenser, men dette er kun en mindre del af NADA-metoden, hvorfor metoden er et supplement til den medicinske behandling på dette felt.

Få mere at vide

Du er altid velkommen til at kontakte Dit Liv i Balance, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om mine behandlinger inden for Kranio Sakral Terapi, Hot Stone Massage samt øreakupunktur og NADA. Jeg ser frem til at hjælpe dig.