Om

Kranio Sakral Terapi i Fredericia

Hvem er jeg?
Mit navn er Christina Hjarsbech, og jeg er uddannet sygeplejerske og Kranio Sakral-terapeut. Ved siden af mit arbejde som sygeplejerske i region Syddanmark, driver jeg min klinik Dit Liv i Balance. Her tilbyder jeg Kranio Sakral Terapi til børn fra spædbarnsalderen og voksne, Hot Stone Massage, øreakupunktur og NADA.

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker og føle, gennem mit daglige arbejde, at jeg kan gøre en forskel for andre. Jeg har en bred erfaring fra mit virke som sygeplejerske, både i somatikken og psykiatrien samt fra min klinik, hvilket giver mig en unik forståelse for, hvordan menneskekroppen og sindet fungerer.

Jeg har, siden jeg kan huske, haft en interesse for det alternative. Jeg er af den overbevisning, at man skal give kroppen og sindet de bedste forudsætninger for at kunne fungere optimalt. Hertil hører sund varieret kost, motion, søvn og balance mellem arbejde og fritid. Jeg går i høj grad ind for, at man skal forsøge at forebygge og ikke helbrede sygdom, da det kan være vanskeligt, når ”skaden er sket”. Langt hen ad vejen handler alt dette om at mærke efter i sin krop og lytte til de signaler, den sender. Vi kender godt svaret, for det findes inde i os selv.

Mere om min baggrund

Jeg startede med at uddanne mig til Kranio Sakral Terapeut i 2012, og sideløbende har jeg taget kurser inden for øreakupunktur, NADA og massage. Desuden har jeg en et-årig psykoterapeutuddannelse.

Efter jeg åbnede min klinik, er jeg blevet taget med på en oplevelsesrejse, hvor jeg har erfaret hvilken forskel, mine behandlinger kan gøre. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger – bl.a. har jeg hjulpet mennesker med smerter i ryg, lænd, nakke, hormon-ubalance, stresspåvirkninger, søvnproblemer og muskelspændinger. Jeg har hjulpet spædbørn, der har haft påvirkninger fra fødslen, uro og smerter, som de ikke har kunnet udtrykke med andet end gråd, til at forældre har kunnet mærke en enorm forskel allerede efter første behandling. Derudover har jeg hjulpet mennesker med at komme mere i balance med sig selv og mærke deres indre. 

Hvis jeg også skal hjælpe dig eller dit barn, eller du blot vil høre nærmere om hvad, jeg kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte mig på telefon/SMS 5191 1586.

Få mere at vide

Du er altid velkommen til at kontakte Dit Liv i Balance, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om mine behandlinger inden for Kranio Sakral Terapi, Hot Stone Massage samt øreakupunktur og NADA. Jeg ser frem til at hjælpe dig.